Obaveštenje učesnicima turnira

T U R N I R 2019

OBAVEŠTENJA UČESNICIMA TURNIRA

Molimo sve ekipe da do srede 20.11.2019. godine, dostave broj i spisak učesnika svoje ekipe (sa brojevima dresova), kako bi mogli da sa hotelima dogovorimo smeštaj i raspored ekipa. Ekipe koje ne koriste smeštaj u našoj organizaciji da dostave spisak učesnika turnira i broj osoba za večere.

SMEŠTAJ EKIPA PO HOTELIMA

Nakon što nam dostavite broj učesnika po ekipi, sa hotelom će biti dogovoren raspored ekipa po hotelima i ekipe ćemo obavestiti u kome hotelu će biti smeštene.

RESTORANI

Večera u petak (29.11.2019.) će biti u restoranu „AZZARO“ Ada Ciganlija BB, sa početkom u 21,15 časova.
Večera u subotu (30.11.2019.) će biti u restoranu hotela „JUGOSLAVIJA“ Bulevar Nikole Tesle 3, sa početkom u 21,15 časova.

OSTALA OBAVEŠTENJA

Kotizaciju za učešće na turniru (u koju je uključeno: smeštaj, večere u petak i subotu sa neograničenim pićem i muzikom, ručak u petak i subotu u hotelu Garni City Code Vizura, odigravanje utakmica, majice, pehari) i spisak igrača, molimo da predate prilikom dolaska organizatoru turnira i preuzmete vaučere za večernje zabave.

Imajući u vidu da su večere u petak i subotu zatvorenog tipa, da mogu ući samo osobe koje imaju vaučere, kao i da se plaća po osobi, kako bi izbegli neprijatne situacije sa osobljem restorana a i za same goste, molimo sve učesnike koji imaju želju da na večeru pozovu nekog gosta, da organizatoru prethodno najave dolazak gosta (radi provere raspoloživog kapaciteta restorana). Cena večere sa neograničenim pićem i muzikom je 25 EUR po osobi.

Ručak u petak i subotu je u hotelu Garni City Code Vizura (Cara Dušana 105, Zemun).
Ručak u petak je od 14,00 časova do 17,00 časova.
Ručak u subotu je od 13,30 časova do 17,00 časova.
Molimo sve učesnike turnira da po završetku ručka oslobode mesto zbog velikog broja učesnika.

Učesnicima turnira biće na raspolaganju dva mini busa u petak i subotu koji će povezivati hotele i hale.

Svečano zatvaranje turnira i dodela nagrada je u subotu od 18,00 časova do 19,00 časova u velikoj hali Vizura Sport.
Gosti turnira će biti legende košarke Duda Ivković, Bata Djordjević, Predrag Danilović, Dražen Dalipagić, Antoan Rigodo, Nenad Krstić, Jadran Vujačić, Peter Vilfan, Danko Cvjetičanin, Petar Naumovski, Marija Veger, Vera Djurašković, Biljana Majsorović, Cvetana Dekleva Matić, Ana Joković.

Za vreme trajanja turnira info telefon je +381642484391.

Za sve eventualne dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju.

Radujemo se vašem skorom dolasku i dobrom druženju.

Srdačan pozdrav.

Organizatori 12. Memorijalnog turnira “Dragiša Šarić”

Comments are closed.